Kategóriák

Szállítás

Szállítási költségek:

 

  • Személyes átvétel esetén: 990.- Ft csomagolási költség
  • Postai utánvéttel: 2490.- Ft posta és csomagolási költség/szabvány doboz méret
  • Előre utalás: 1290.- Ft/szabvány doboz méret

Szabvány doboz méret: 60*50*50cm és maximum 5kg. Az ezen felüli túl-méretes termékek, illetve törékeny vagy 10kg feletti súlyú termékek külön dobozokba kerülnek a megrendelés akadálytalan kiszállítása érdekében.

  • Előre utalás: előre utalás esetén a csomag csak az után indul útnak miután a vásárlás ellen-összege számlaszámunkra beérkezett. Kérjük ez esetben a mihamarabbi utalás iránt intézkedni szíveskedjen.

 

A weboldalon szereplő bútorok csak tájékoztató jelleggel megtekinthetők, rendelés leadás csak a nagykereskedelmi áruházunkban (Szeged, Dorozsmai út 17-19.) lehetséges előlegfizetőssel.
Megértésüket köszönjük.

 

Előre utalás választása esetén a csomag összekészítése után egy e-mailt küldünk Önnek, ami tartalmazza a szállítás várható időpontját és a számlaszámot ahova az összeget utalnia kell.

Utaláskor a megjegyzésben a megrendelés számát kérjük feltüntetni.

 

 

Ha sérült a csomag, az alábbi lehetőségek vannak.

Ha a kézbesítéskor derül ki hogy sérült akkor az alábbit teheti a vásárló:

- Megtagadja a csomag átvételét

- Ha átveszi és sérült a csomag akkor a helyi postán tudja bejelenteni hogy sérülten érkezett a küldemény. Ilyen esetben a csomag teljes tartalmát csomagolással együtt be kell vinni a postára és ott jegyzőkönyvet fognak felvenni a küldeményről. Ott tud nyilatkozni, hogy ő kér kártérítést vagy lemond a feladó javára aki pótolja a sérült terméket. A kártérítés nem automatikusan jár hanem külön kártérítési igény bejelentő lapot kell kitölteni.

- Amennyiben a postához már sérülten ékezik a küldemény és kiosztáskor észreveszik akkor már a kézbesítő részére nem kerül kiosztásra. Ebben az esetben értesítőt kap a címzett és a postára kell bemenni a küldemény átvétele miatt.

A kézbesítőnek nincs lehetősége jegyzőkönyv felvételére. Küldemény tartalmát csak abban az esetben lehet megnézni ha a címzett átveszi a küldeményt.

 

Visszajelzés
A Decorworld - A Dekorbirodalom webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás