Keresés
Kategóriák

Általános szerződési feltételek

 

Örülünk, hogy webáruházunkban üdvözölhetjük. Amennyiben termékeink közül valamelyike elnyerte tetszését, az alábbi fontos tudnivalókra szeretnénk felhívni a figyelmét! Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Bármely esetleges vagy felmerülő kérdésben állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségünk bármelyikén:

 

 

 

Üzemeltetői adatok:

 
Név: Sil Design Kft.
Adószám: 24969835-2-06
Telefon: +36 70/ 427 3889
E-mail: decorworld@decorworld.eu

 

 

Az áraink Bruttók, 27% áfát nem tartalmazzák.

 

A megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Az ön által megadott adatokat a Sil-Design Kft. kizárólag a megrendelések teljesítésére, rendelési feltételek későbbi bizonyítására tárolja!

 

 

A vásárlástól való elállás joga

 

A megrendelt árucikkek kézhezvételétől számított 14 napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az áruház visszatéríti a kifizetett vételárat, legkésőbb az árucikk sértetlen állapotban való visszaadását követő harminc napon belül. Viszont felhívjuk figyelmüket a visszaküldött, jóváírni kívánt termékek tekintetében ragaszkodunk az általunk megküldött eredeti állapothoz(bontatlan, sértetlen csomagolás stb.) illetve a visszajuttatási költség, illetve az esetleges kiküldési költség a vásárlót terheli minden esetben. Az utánvétellel feladott csomagok automatikusan elutasításra kerülnek, nem kerülnek átvételre. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áruházunk készletén lévő termékek nagy része távol-keleti importból származik, tehát a mennyisége és pótlásának egyeztetése ügyében a megadott elérhetőségei valamelyikén további egyeztetés céljából felkeressük. Fenntartjuk magunknak a jogot megrendelés nem, illetve részleges teljesítésére!

 

ÁSZF:

 

1). Regisztrációt követően tetszés szerint kosárba helyezéssel tudja összeválogatni a kívánt termékeket. Ezt követően a Megrendelés gombra kattintva tudja véglegesíteni a vásárlást. Amennyiben minden helyesen történt, visszaigazoló e-mailt kell kapjon a megadott e-mail címére.

2). Vásárlással nem keletkeztet szerződést ezáltal jogokat és kötelezettségeket. Kivéve, ha cégünkkel írásban külön megállapodást köt.

3). Az eladó kiköti vitás rendezetlen kérdések esetében a helyileg illetékes felügyeleti szerveinket kell keresni:

 

  • Szeged Megyei Jogú Város Jegyzője, 6722, Szeged Széchenyi tér 11. Tel.: +36-62/564-364
  • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Felügyelőség Dél-Alföldi Regionális Felügyelőség 6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 17; 6701 Szeged Pf. 12. Tel.: +36-62/541-737, Fax: +36-62/541-739, e-mail: fogyved_daf_szeged@nfh.hu
  • Csongrád Megyei Békéltető Testület, 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Tel.: +36-62/486-987, Fax:+36-62/426-149, e-mail: info@csmkik.hu
  • Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Tel.: +36-62/554-250, Fax:+36-62/426-149, e-mail: info@csmkik.hu

 

4). Általános Szerződési Feltételeink továbbiakban ÁSZF, online folyamatosan elérhető, illetve jelen oldalról lementhetők.

5). Elállásra vonatkozóan hatályos jogszabály: Amennyiben a fogyasztó él a 45/2014 (II.26.) Korm. rendeltben meghatározott elállási jogával úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni. A vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül köteles visszatéríteni a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget, amennyiben a vásárló a terméket visszaszolgáltatta az eladó részére.

 

Vételár és fizetési feltételek:

 

Termékeink ára nettó forint alapú, azaz nem tartalmazza a 27%-os általános forgalmi adót. Minden esetben megrendelés véglegesítés előtt kérem győződjön meg az adott termék bruttó vételáráról és ezt követően véglegesítse rendelését. Megrendelésével automatikusan elfogadja az általunk meghatározott feltételeket. Az áru kifizetését (átvételét) követően semmilyen reklamációt nem áll módunkban elfogadni melyről az ÁSZF-ben már rendelkeztünk. Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek ellenértékét az átvételre megjelölt boltban a pénztárnál kell megfizetni. Kiszállítás esetén a vételárat és a szállítási költséget készpénzben az áru átvételekor kell megfizetni az áru átadójának.(MPL, GLS futár) Az áruval küldött számla és a visszaigazolt érték tartalmazza a szállítási költséget is áfával együtt. Szállítási feltételek, határidő Házhozszállítás választása esetén a visszaigazolást követően 2-3 munka napon belül 8-17 óráig szállíttatjuk ki csomagküldő szolgálattal rendelését. Amennyiben a csomagot a megrendelő nem veszi át a futártól a szállítási költség és posta költség ez esetben is kiszámlázásra kerül. A postai kiszállítás költségét a visszaigazoló e-mailünk pontosan tartalmazza. Átvétel személyesen: A megrendelés visszaigazolását követően nyitva tartási időben hétköznap 08:00-18:00, hétvégén 8:00-14:00 időpontok közt vehető át.

 

Minőségi garancia:

 

Áruházunk törékeny és extra sérülékeny termékek postán való küldéséért semmilyen felelősséget nem vállal. Kizárólag vásárló külön kérésére postázzuk csak ezeket, külön díj ellenében. (pl.: törékeny) Felhívjuk figyelmét, hogy termékeink nagy része sérülékeny, a szállításból eredő károsodásért, esetleges törésért átvételkor a postán kell jegyzőkönyveztetni, majd ezt követően a vásárló feladata a postával az őt ért kár jogorvoslatáért intézkedni. Garanciális termékeinkre (pl.: elektromos termékek-óra-égősor) áruházunk a vásárlástól számított egy év garanciát vállal. Az önhibából, illetve a nem rendeltetés szerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk, ez esetben a garancia érvényét veszti.

 

Adatkezelés:

 

 

A megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. Az ön által megadott adatokat a Sil-Design Kft. kizárólag a megrendelések teljesítésére, rendelési feltételek későbbi bizonyítására tárolja!

 

Visszajelzés
A Decorworld - A Dekorbirodalom webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás