Keresés
Kategóriák

Decorworld

 

 Elérhetőségek Kérdésed van? Így érsz el minket.
 

 

 Nagy-, és kereskedelmi áruház

 

Cím:

6728 Szeged, Napos út 3/A

Telefon:

+36 70 31 31 808

 

         Facebook:

www.facebook.com/decorworldaruhaz

 

         E-mail:

decorworld@decorworld.eu

 

 Nyitva tartás Ekkor gyere
 

 

Nagy-, és kereskedelmi áruház

 

Hétfő - Péntek

8:00 - 18:00 

Szombat                            

                                         8:00 - 14:00

Vasárnap

                                        8:00 - 14:00

                  

                              

 

 

 

 Webáruház üzemeltetője: Sil Design kft.

 

 

6728, Szeged, Napos út 3/A.

 

  

 

 

  Egyéb fontos információ rólunk 
 

 

A Decorworld közel 14 éve nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt Szegeden. Dekorációs- és virágkötészeti kellékek export-importjával foglalkozik. Üzleteinkben, melyek a város több pontján megtalálhatóak óriási, több mint 37000 termékből álló kínálattal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Kiskereskedésünk a Rókusi körúti Tesco üzletsoron található, ahol a sok exkluzív ajándéktárgy mellett partykellékeket is forgalmazunk, illetve kollégáink igényes díszcsomagolást is vállalnak. Nagykereskedésünk a Napos úton található a volt Baumax mellett az udvarban, ahol több mint 1000nm-en hatalmas, minden szezonnak megfelelő termékkínálattal állunk régi és új vásárlóink rendelkezésére. Cégünk arculatához tartozik még egy nagyon közkedvelt szolgáltatás is, miszerint vállalunk mindenféle alkalomra (esküvő, születésnap, céges rendezvény…), illetve szezonális jellegű (tavasz, húsvét, ősz, halloween, karácsony) teljes körű dekorációt melyet nagy tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkező munkatársaink készítenek el a helyszínen. Azok számára is igyekszünk megkönnyíteni a dekorálást, akik saját maguk szeretnék elkészíteni az alkalomhoz illő díszítést. Nekik termékeinkből egy kedvező összegért biztosítunk bérlési lehetőséget. Mindenféle felvilágosítással bármelyik üzletünkben szívesen állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

 Dekorációs  tanácsadás  
 

 

Amennyiben kérdése merülne fel, hogy egy adott dekoráció milyen termékekből áll és azokból mennyit használ fel, illetve tanácsra, dekor-ötletre van szüksége, dekoratőrünk készségesen segít Önnek!

 

Esküvő-, rendezvény- és szezonális dekorációban egyaránt tudunk segíteni, keressetek minket bizalommal!

 Viszonteladó  
 

 

Áruházunk kínálatából lehetőséget biztosítunk viszonteladó partnereinknek kedvezménysávos vásárlásra. Ennek feltételei: Hiteles okmányok (Működési engedély, cégkivonat másolata vonatkozó főtevékenységgel (virágüzlet, ajándékbolt, dekorációs tevékenység)) bemutatása vagy scan formában megküldése e-mailen a decorworld@decorworld.eu elektronikus levelezési címre, ennek fejében mi válaszul megküldjük a vásárlási feltételeket (kedvezményt).

 

 

Visszajelzés
A Decorworld - A Dekorbirodalom webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás