Keresés
Kategóriák

Szállítás

Szállítási költségek:

 

  • Személyes átvétel esetén: 990.- Ft csomagolási költség
  • Előre utalás: 1.990.- Ft/szabvány doboz méret
  • Utánvétel esetén: 2.590.- Ft/szabvány doboz méret

Szabvány doboz méret: 60*50*50cm és maximum 5kg. Az ezen felüli túl-méretes termékek, illetve törékeny vagy 10kg feletti súlyú termékek külön dobozokba kerülnek a megrendelés akadálytalan kiszállítása érdekében.

  • Előre utalás: előre utalás esetén a csomag csak az után indul útnak miután a vásárlás ellen-összege számlaszámunkra beérkezett. Kérjük ez esetben a mihamarabbi utalás iránt intézkedni szíveskedjen.

 

A weboldalon szereplő bútorok csak tájékoztató jelleggel megtekinthetők, rendelés leadás csak a nagykereskedelmi áruházunkban (6728, Szeged, Napos út 3/A) lehetséges előlegfizetéssel.
Megértésüket köszönjük.

 

Előre utalás választása esetén a csomag összekészítése után egy e-mailt küldünk Önnek, ami tartalmazza a szállítás várható időpontját és a számlaszámot ahova az összeget utalnia kell.

Utaláskor a megjegyzésben a megrendelés számát kérjük feltüntetni.

 

Törékeny termék rendelése esetén MINDEN esetben a VÁSÁRLÓNAK jeleznie kell rendelés leadásakor, hogy TÖRÉKENY szállítási módot választ, ezzel vállalja a törékeny felár alapdíjszabásának kifizetését! Ebben az esetben a posta díjszabásának megfelelően a szállítási díj változik.

Törékeny felár alapdíjszabás: súly x összeg x 75%

 

Alap esetben a csomagot TÖRÉKENY felár nélkül gondosan becsomagolva postázzuk. Áruházunk dolgozói az áru összekészítése közben nem tudják mérlegelni a lehetséges sérülés mértékét, így a felelősséget és a kockázatát nem tudjuk vállalni.

 

Köszönjük megértésüket!

 

Szállítási költségek 5 kilogrammot meghaladó csomag esetén:

5k-ig:        1.990.-

10k-ig:      2.190.-

15kg-ig:    2.490.-

20kg-ig:    2.990.-

25kg-ig:    3.490.-

30kg-ig:    3.990.-

35kg-ig:    4.590.-

40kg-ig:    4.890.-

50kg felett: csak raklapos szállítás lehetséges!

 

Raklapos áru:

1 raklap: 25.000.-

2 raklap: 23.000.-

3 raklap: 22.000.-

 

 

A késedelmesen visszavont megrendelés vagy át nem vett csomag esetén a szállítási díj minden esetben kiszámlázásra kerül. A vásárló köteles 8 munkanapon belül a felmerült költségeket megtéríteni. Nemfizetés esetén a vállalkozás jogosult a vonatkozó jogszabályban meghatározott maximális késedelmi kamat felszámítására, valamint 10.000 Ft kintlévőség kezelési költség felszámítására és kintlévőség kezelő közreműködését igénybe venni, és a felmerült költségeket a vásárló köteles viselni.

 

Ha sérült a csomag, az alábbi lehetőségek vannak.

Ha a kézbesítéskor derül ki hogy sérült akkor az alábbit teheti a vásárló:

- Megtagadja a csomag átvételét

- Ha átveszi és sérült a csomag akkor a helyi postán tudja bejelenteni hogy sérülten érkezett a küldemény. Ilyen esetben a csomag teljes tartalmát csomagolással együtt be kell vinni a postára és ott jegyzőkönyvet fognak felvenni a küldeményről. Ott tud nyilatkozni, hogy ő kér kártérítést vagy lemond a feladó javára aki pótolja a sérült terméket. A kártérítés nem automatikusan jár hanem külön kártérítési igény bejelentő lapot kell kitölteni.

- Amennyiben a postához már sérülten ékezik a küldemény és kiosztáskor észreveszik akkor már a kézbesítő részére nem kerül kiosztásra. Ebben az esetben értesítőt kap a címzett és a postára kell bemenni a küldemény átvétele miatt.

A kézbesítőnek nincs lehetősége jegyzőkönyv felvételére. Küldemény tartalmát csak abban az esetben lehet megnézni ha a címzett átveszi a küldeményt.

 

Visszajelzés
A Decorworld - A Dekorbirodalom webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás