Keresés
Kategóriák

Széchenyi 2020 „Építsük együtt Magyarországot!”

 

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésektámogatás

 

Kedvezményezett neve: Sil Design Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Fejlesztés tárgya, célja: Technológiafejlesztés a Sil Desing Kft. telephelyén

Projekt azonosítója: GINOP-1.2.16-22-2023-04040

Szerződött támogatás összege: 65 949 618 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2023.11.19.

 

A projektet a Széchenyi 2020 program GINOP-1.2.16-22 azonosítószámú és „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás keretében valósítottuk meg.
A beruházások helyszínéül vállalkozásunk telephelye szolgált, mely a 6728 Szeged, Napos út 3/A. szám alatt található.
A projekt keretében vállalkozásunk tevékenységéhez kapcsolódóan (dekorációs eszközök előállítása) történt 3D technológiájú eszközbeszerzés, valamint a munkafolyamataink digitalizálása érdekében egy komplex vállaltirányítási rendszer is bevezetésre került, üzleti felhőszolgáltatás igénybevételével. Az ingatlan beruházás során az eddig raktárként funkcionáló telephelyet igényes bemutatóteremmé és üzlethelyiséggé alakítottuk át belső átalakítási munkálatok révén, valamint új, szigetelt tetőborítást kapott az épület.
Az ingatlanon napelemes rendszer telepítésére is sor került, valamint homlokzati hőszigeteléssel javítottuk annak energetikai jellemzőit.
A fejlesztés eredményeként megnő a vállalkozásunk kapacitása, technológiai felkészültsége és a munkafolyamataink hatékonysága, melyek hosszú távon mind pozitív hatással lesznek a cégünk termelékenységére, fejlődési képességére.

 

„Építsük együtt Magyarországot!”

 „Építsük együtt Magyarországot!”

Visszajelzés
A Decorworld - A Dekorbirodalom webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás